Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Obisk Nicka Vujicica leta 2016

Verjamem, da je lahko na splošno ovrednotimo dogodek kot uspešen. Poleg 3000 mladih, ki si je v živo ogledalo dogodek, je bila oddaja v sredo dopoldan gledana še na 44,200 zaslonih (po podatkih RTV- ja). Na RTV – ju so povedali, da je za dopoldanski čas to izjemno veliko število gledalcev. Ne vemo pa koliko gospodinjstev si je ogledalo ponovitev programa v nedeljo. V vsakem primeru smo neizmerno hvaležni za toliko različnih posameznikov, ki so omogočili, da je bila ta oddaja in dogodek sploh možen.

Nick Vujicic na prireditvi v Kopru s predsednikom g. Borutom Pahorjem, ministrico, g. Miranom Stanovnikom, g. Mirom Cerarjem in drugimi

Posebno zahvalo bi želel izraziti društvu Več, za njihovo podporo, osebju, ki so sodelovali kot prostovoljci in koncerte, ki so jih organizirali v Ljubljani, Celju in Mariboru. Zelo sem hvaležen za njihovo darežljivost, pogum in ljubezen do mladih!

V čast nam je bilo sodelovati z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport. Spoštovali smo okvirje v katerih smo lahko sodelovali z njimi. Iz tega se je razvilo mnogo novih poznanstev in kontaktov.

Pogovor v predsedniški palači. Predsednik Borut Pahor in Nick Vujicic

Molitev s predsednikom Pahorjem je bilo zagotovo nekaj posebnega za vse prisotne.

V predsedniški palači je predsednik Borut Pahor sprejel celotno ekipo projekta Nick Vujičić

V svoji oddaji je Nicka gostila tudi Zvezdana Mlakar.

V Odmevih so ravno tako predvajali poseben prispevek z Nickom. V obeh programih je Nick odkrito govoril o svoji veri. Gotovo se bomo v naših pogovorih s prijatelji, ki ne verujejo, lahko navezali na Nickovo sporočilo upanja in vere. Hvaležni smo za Nicka in njegov prispevek, a se hkrati zavedamo, da nič ne more nadomestiti trdega dela in neprestanega prežemanja naše kulture z Božjo ljubeznijo in Njegovo skrbjo, kar vsi vsakodnevno že kontinuirano počnete. Hvala vam!

Srečanje Nicka Vujičića z našim reperjem Zlatkom

Nick Vujičić in Miro Cerar st.

Spodaj je še nekaj povezav na medijska poročila Nickovega obiska in dogodka samega, v kolikor bi koga zanimalo, na kakšen način so se odzvali mediji:

Neizmerno sem hvaležen za takšno število prostovoljcev, ki so prišli na pomoč iz različnih krajev Slovenije, različnih cerkva in različnih regij. Čudovito je bilo videti morje rumenih majic vse povprek dvorane Bonifika in tudi pred njo. Zavoljo njih so se vsi udeleženci počutili dobrodošle! Kar precejšnje število ljudi je prostovoljno darovalo svoj čas, energijo in talente, da so omogočili tak dogodek, vključno z Uršo Žagar, Toddom Hunnicuttom, Dajano Jovanovič in Tariso Vovk in še mnogo drugih. Zelo smo hvaležni za odlično delo v zvezi video produkcijo Damirja Bukovca in Borisa Mikšiča iz Studia MI in Studiu oko za vse oblikovalno delo. Rad bi izrazil posebno zahvalo vsakomur, ki si je oddvojil čas, da je molil za ta dogodek, za Nicka, vse mlade in za prihodnji vpliv na našo deželo.

Leave a comment