O nas

Dobrodošli na spletni strani društva Zaživi življenje. Vašega obiska se iskreno veselimo. Želimo si, da bi skozi prebiranje in raziskovanje naše spletne strani odkrivali svoj namen, počutje ter se videli kot dragoceno osebo. Verjamemo, da ima vsako življenje svoj namen.

Društvo Zaživi življenje je prostovoljno, neprofitno, samostojno združenje, namenjeno osebnostnemu razvoju otrok, mladih in odraslih. Naše vrednote temeljijo na svetopisemskih osnovah, resnicah, napotkih ter modrostih. Skozi dejavnosti, ki jih izvajamo, organiziramo in vodimo, želimo prinesti upanje, zaupanje, rast, napredek in sožitje v deželo in pripomoči k izgradnji in napredku medsebojnih odnosov ter razumevanja. S tem namenom organiziramo in izvajamo različne tečaje, konference, predavanja in seminarje za osebno rast, medsebojno razumevanje med zakonci in partnerji ter družini. Upamo, da boste skozi prebiranje naših strani našli nekaj tud zase in svoje najbližje.

Kontakt

Zaživi življenje, društvo za osebnostni razvoj otrok, mladih in odraslih
Cesta v Lipovce 20
1358 Log pri Brezovici

Če bi želeli izvedeti še kaj več o nas ali bi nas želeli povabiti v svoj kraj in organizirati kakšno predavanje ali delavnico, nam pišite na: zazivi.zivljenje@gmail.com ali pokličite na telefonsko 031/814-391 (Steve T.) ali številko 041 645 441 (Zvonko T.) .