Skip to content Skip to footer
80808080
začeli smo leta
nekaj o nas

Društvo za osebnostni razvoj otrok, mladih in odraslih

Naše vrednote temeljijo na svetopisemskih osnovah, resnicah, napotkih ter modrostih.

Ponedeljek – petek: 8:00 – 16:00

Sobota: 9:00 – 12:00

Društvo Zaživi življenje – Osebnostni in trajni razvoj otrok, mladine in starejših

Društvo Zaživi življenje je prostovoljno, neprofitno, samostojno združenje, namenjeno osebnostnemu razvoju otrok, mladih in odraslih. Naše vrednote temeljijo na svetopisemskih osnovah, resnicah, napotkih ter modrostih. Skozi dejavnosti, ki jih izvajamo, organiziramo in vodimo, želimo prinesti upanje, zaupanje, rast, napredek in sožitje v deželo in pripomoči k izgradnji in napredku medsebojnih odnosov ter razumevanja.

Glavno poslanstvo našega društva je ustvariti boljšo družbo, ki bo temeljila na ljubezni in spoštovanju. Zato prirejamo tečaje, organiziramo tekmovanja v Štrbunku in izdajamo literaturo, ki podpira naše delo.

  • Naše TEČAJE obiskujejo tako pari, ki se pripravljajo za skupno življenje, kot žene in možje, ki imajo za seboj že veliko let zakona.
  • Prav tako družabna in povsem nova igra ŠTRBUNK v Sloveniji navdušuje s svojo povsem drugačno vsebino in namenom in je postala pravi hit in nepogrešljivi pripomoček za prijetno druženje.
  • Vsa naša tiskana LITERATURA pa podpira naša prizadevanja in poslanstvo, ki ga brezplačno delimo z vami. Na tečajih dobite del literature brezplačno, na tekmovanju v Štrbunku, pa nepozabno doživetje.

Boste poskusili spremeniti svoje življenje?

Zgodovina delovanja društva