Mati in sin

25,14

Emerson Eggerichs: Mati in sin

Res je: sinovi in hčere v enaki meri potrebujejo ljubezen in spoštovanje. Toda raziskave so pokazale, da se v stresnem in konfliktnem trenutku pri moških in ženskah ta potreba razlikuje. Moški svoj svet presejajo bolj skozi sito spoštovanja. Če ste mati in imate sina, potem je ta knjiga za vas!

Tako kot je dr. Emerson Eggerichs s svetopisemskim razumevanjem ljubezni in spoštovanja spremenil na milijone zakonskih zvez, zdaj ta načela prenaša na enega najpomembnejših odnosov: odnos med materjo in sinom. Mati & Sin nam kaže, kako uporabljati jezik spoštovanja ter predstavlja pričevanja mater, ki so to že preizkusile. Emerson nam ponudi načrt igre, s katero v fantu ne boste prepoznali le moškega, temveč tudi njegove želje po osvajanju, hierarhiji,
oblasti, spoznanju, odnosu in spolnosti.

To je knjiga o materi, ki gre globlje od svoje ljubezni ter uporabi spoštovanje, da osvoji srce svojega sina.

Cena: 22,95 € + 4,90 € (poštnina z DDV)

Opis

www: zazivi-zivljenje.si
e-naslov: zazivi.zivljenje@gmail.com
GSM: 041/353-757 (Dajana) in v vseh bolje založenih knjigarnah

Naročene knjige vam bomo poslali po sprejemu naročila najkasneje v roku treh delovnih dni. Prejete knjige lahko poravnate po povzetju (cena knjige + poštni stroški). Knjige vam bo dostavila poštna služba, kateri bo potrebno plačati ustrezno nadomestilo za plačilo položnice.

Dodatne informacije

Teža 600 g
Dimenzije 160 × 25 × 241 mm