Skip to content Skip to footer

Premium model

Premium model igre Štrbunk vsebuje:

  • 2 leseni plošči
  • 8 vrečk
  • nahrbtnik

Lesena plošča

Sestava in izdelava: lesena plošča je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč iz visoko kvalitetnega 100% brezovega lesa, ki ima najvišjo trajnost in obstojnost na vlago. Površina je groba in odporna na temperaturo od -40 to + 50˚C. Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom ter še dodatno okrepljeni z mozniki po celi dolžini. Celoten les je v celoti zaščiten z lakom proti zunanjim vplivom. Sama igralna plošča pa dodatno z lakom proti obrabi.
Vzdrževanje in hramba: celoten les je sicer odporen na vlago, vendar priporočamo, da celotno igro hranite v suhem prostoru, dvignjeno od vlažnih tal. Priporočamo, da ga dolgotrajno ne puščate na travnati ali drugi bolj vlažni podlagi. Igra se uporablja tako za notranjo kot zunanjo uporabo.
Priporočilo: za daljšo obstojnost lesa, lahko na spodnji del igre prilepite vodoodporni material.
Čiščenje: lesene dele lahko operete z vodo. Zaželeno je, da jih nato obrišete ali posušite na soncu. Najbolje jih je obrisati z malenkostno vlažno in ne grobo krpo. Leseni deli so zelo odporni in se ob uporabi krpe pri čiščenju, ne bodo deformirali. Leseni deli in barva na premium modelu so odporni na vse vrste čistil.

Teža: 26 kg.

Vrečka

Vrečka za metanje je narejena iz na otip malo bolj grobega materiala, velikosti 15 x 15 cm in všitim napisom Štrbunk.
Sestava: sestava spodnje tkanine: 5% bombaž, 95% poliester. Sestava gornje tkanine: 100% poliester. Polnilo: plastična zrna.
Vzdrževanje, čiščenje in hramba: Vrečke lahko perete na 30°C. Hranite jih v suhem prostoru.

Teža: ena vrečka 430 g, teža kompleta 4 vrečk 1,72 kg

Nahrbtnik

Sestava: sestava tkanine: 5% bombaž, 95% poliester, 100% poliester.
Vzdrževanje in hramba: nahrbtnik skupaj z vrečkami hranite v suhem prostoru. Mokrega čim prej posušite.
Čiščenje: tkanina se pere na 30°C.