Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tekmovanje v Štrbunku – julij 2020

Tudi drugi turnir v Štrbunku je priredil odlično vzdušje in napeto končnico.

Drugi turnir v Sloveniji, povsem novi družabni igri Štrbunk je privabil 17 ekip. V tekmovanju v katerem je imela vsaka ekipa do finala možnosti izgubiti in še vedno ostajati v igri za končnega zmagovalca je postregla z vedno kvalitetnejšimi igrami.

Pred Squashlandom v Štepanjskem naselju v Ljubljani se je 8. julija 2020 na igrišču, z razliko od prvega turnirja pojavilo kar nekaj novih igralcev. Dodatno popestritev ob igrišču sta poskrbela z ustno harmoniko svetovni prvak v igranju na ustno harmoniko Robert Ivačič in domači dejay Tim Telzerow. Ob igrišču pa je izenačene tekme spremljal tudi član ameriške ambasade, ki je za naslednje tekmovanje obljubil udeležbo z ambasade.

 

Tako, kot na prvem turnirja je zmaga odšla k evropski podprvakinji v petanjki Kaji Jamnik in sotekmovalcu Jocu. Z drugim mestom sta domača tekmovalca presenetila, z zadnjega tekmovanja drugo uvrščena Stewa Telzerowa in njegovega novega sotekmovalca Janže Jarca.

Ob že drugi zaporedni zmagi, ekipa Štrbunk zmagovalcema in tudi vsem nastopajočim čestitamo za pošten in spoštljiv boj ter za prijetno in sproščeno vzdušje.

Zmagovalne dvojke na 2. tekmovanju v Štrbunku

Rezultati:

  1. mesto: Kaja in Joc
  2. mesto: Goran in Miha
  3. mesto: Steve in Janže

Leave a comment