Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Družabna igra Štrbunk

Družinska igra, ki vzpodbujajo zdravo tekmovalnost, prijetno druženje, razvijanje motoričnosti in prispeva k druženju družinskih članov.

V društvu Zaživi življenje smo po ameriškem vzorcu igre Cornhall izdelali svojo, katero smo poimenovali ŠTRBUNK.

Družinska igra ŠTRBUNK je primerna za vse vsakodnevno druženje. Vzemite si čas in bodite s svojo družino. Igra je primerna za vse generacije. Igro igrajo pod vodstvom starejših lahko že otroci od 4 leta starosti. Ravno tako je zaradi svoje preprostosti in fizične nezahtevnosti primerna za najstarejše, ki so vsaj malenkostno mobilni.

V društvu za večjo prepoznavnost prirejamo tekmovanja v ŠTRBUNKU. Do sedaj smo med prijaznimi gostitelji dvorane Squashlanda v Ljubljani, organizirali že več tekmovanj. Vsako tekmovanje je privabilo večje število tekmovalcev.

Štrbunk igro je mogoče tudi najeti. Cena najema je 50,00 €, ki pa se v primeru nakupa kompleta igre Štrbunk odšteje od končne cene.

Celotno predstavitev igre in ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Prav tako družabna in povsem nova igra ŠTRBUNK v Sloveniji navdušuje s svojo povsem drugačno vsebino in namenom in je postala pravi hit in nepogrešljivi pripomoček za prijetno druženje.

Na spodnji povezavi je kratka 2 minutna video predstavitev igre.