Skip to content Skip to footer

Štrbunk igra

Družinska igra, ki vzpodbujajo zdravo tekmovalnost, prijetno druženje, razvijanje motoričnosti in prispeva k druženju družinskih članov.

V društvu Zaživi življenje smo po ameriškem vzorcu igre Cornhall izdelali svojo, katero smo poimenovali ŠTRBUNK.

Kaj je Štrbunk?

Štrbunk je preprosta zabavna družabna igra, pri kateri z metanjem vrečk na leseno ploščo zbiramo točke. V igri zmaga ekipa, ki prva zbere 21 točk.

Družinska igra ŠTRBUNK je primerna za vsakodnevno druženje. Vzemite si čas in bodite s svojo družino. Igra je primerna za vse generacije. Igro igrajo pod vodstvom starejših lahko že otroci od 4 leta starosti. Ravno tako je zaradi svoje preprostosti in fizične nezahtevnosti primerna za najstarejše, ki so vsaj malenkostno mobilni.

V društvu za večjo prepoznavnost prirejamo tekmovanja v ŠTRBUNKU. Do sedaj smo med prijaznimi gostitelji dvorane Squashlanda v Ljubljani, organizirali že več tekmovanj. Vsako tekmovanje je privabilo večje število tekmovalcev.

Štrbunk igro je mogoče tudi najeti. Cena najema je 40,00 €, ki pa se v primeru nakupa kompleta igre Štrbunk odšteje od končne cene.

Prav tako družabna in povsem nova igra ŠTRBUNK v Sloveniji navdušuje s svojo povsem drugačno vsebino in namenom in je postala pravi hit in nepogrešljivi pripomoček za prijetno druženje.

Na spodnji povezavi je kratka 2 minutna video predstavitev igre.

Igra za vse generacije:
  • Igra za celotno družino, zabava za vse generacije.
  • Zdrav način druženja na prostem, vsak lahko igra.
  • Preko seštevanja in odštevanja točk otroci razvijajo matematične spretnosti.
  • Otroci razvijajo motorične spretnosti.
  • Odložimo pametne telefone … čas je za igro!