Naše knjige govorijo o medosebnih odnosih med zakoncema, odnosu mati in sin, odgovarjajo na vprašanja zakaj so moški divji in žene očarljive. Spoznajte zakonca Eggerich, ki že mnoga leta po celem svetu vodita tečaje, da moški potrebujemo spoštljivost in žene ljubezen. Še posebej smo ponosni, da smo knjigi z naslovom Ljubezen in spoštovanje in Ljubezen in spoštovanje v družini natisnili in prodali že čez 7.000 izvodov.

Naredili smo ponatise knjig Očarljiva, ki je napisana za moške, da v svojih ženah prepoznajo njihovo romantično dušo, knjige Divji v srcu, v kateri boste žene prepoznali, zakaj je moški tako vihrav, ter knjigo Življenje brez omejitev in Neustavljiv, karizmatičnega svetovnega govorca Nicka Vujičića, ki je že dvakrat napolnil dvorane širom Slovenije.

Zbirka knjig dr.Emersona Eggericha vsebuje že večkrat in najbolj prodano knjigo Ljubezen in spoštovanje, nato knjigo Ljubezen in spoštovanje v družini in knjigo Mati in sin.

Vse omenjene tri knjige in druge iz naše založbe so na voljo v vseh dobro založenih knjigarnah po Sloveniji. V primeru, da je nimajo, jih lahko naročite pri naši založbi (zazivi.zivljenje@gmail.com) ali pa v bližnji knjigarni.

Zbirka knjig dr. Emerson Eggerich