V okviru našega društva Zaživi življenje izdajamo knjige ameriške avtorice in predavateljice Joyce Meyer.

Pauline Joyce Meyer je ameriška karizmatična krščanska avtorica, govornica in predsednica ministrstev Joyce Meyer. Joyce in njen mož Dave imata štiri odrasle otroke in živita zunaj St. Louis v Missouriju. Njeno ministrstvo ima sedež v bližini predmestja St. Louis Fenton, Missouri.

Vse knjige tiskamo v sodelovanju z njeno privolitvijo in z njeno finančno pomočjo. Zato so vse njene knjige brezplačne in jih lahko prejmete v različnih cerkvah, društvih ali posameznikih.

Knjige lahko naročite tudi pri nas. Pošljemo vam jih po redni pošti in s poštnino, katero morate plačati sami. Lahko nas pokličete in vam sporočimo, kje v vaši okolici se lahko knjige dobi ali pa vam posredujemo najbližji kontakt osebe, društva, ki ima knjige na zalogi.

Prva knjižica iz zbirke Odkrito je knjiga Odkrito o zaskrbljenosti. V pripravi imamo še ostale knjige iz njene zbirke. Predvidoma bomo natisnili po dve knjižici letno.

Za pošiljanje po pošti, dostavo, kontakt najbližjega mesta prevzema nas lahko pokličete na tel. številko: Steve Telzerow (govori slovensko), mbt: 031 814 391 ali Gorazd Milavec, mbt: 040 863 043.