Družinske igre, ki vzpodbujajo zdravo tekmovalnost, prijetno druženje, razvijanje motoričnosti in prispevajo k druženju družinskih članov.

V društvu Zaživi življenje smo po ameriškem vzorcu igre Cornhall, izdelali svojo prvo, katero smo poimenovali ŠTRBUNK. Na spodnji povezavi je kratka 2 minutna video predstavitev igre.

Družinska igra Štrbunk je primerna za vse vsakodnevno druženje. Vzemite si čas in bodite s svojo družino. Igra je primerna za vse generacije. Igro igrajo pod vodstvom starejših lahko že otroci od 4 leta starosti. Ravno tako je zaradi svoje preprostosti in fizične nezahtevnosti primerna za najstarejše, ki so vsaj malenkostno mobilni.


                
                                 Tekmovanje v Štrbunku

V društvu za večjo prepoznavnost prirejamo tekmovanja v Štrbunku. Do sedaj smo med prijaznimi gostitelji dvorane Squashlanda v Ljubljani, organizirali že več tekmovanj. Vsako tekmovanje je privabilo večje število tekmovalcev.

Štrbunk igro je mogoče tudi najeti. Cena najema je 50 evrov (za fizične osebe), ki pa se v primeru nakupa kompleta igre Štrbunk odšteje od končen cene.

Na spletni strani http://www.strbunk.si si lahko pogledate celotno predstavitev igre in ponudbo.