SOČA ENGLISH CAMP KRANJ

Starost: od 15-19 let
Čas: 10. julij – 14. julij
Cena: 160 €
(Za prijave do 1.6.2012 je cena160 EUR,
za prijave po 1.6. 2012 pa je170 EUR.)

Letos v Kranju prvič organiziramo Avanturistični angleški tabor, ki bo v Bovcu in sicer od torka, 10. 7. 2012 do sobote 14. 07. 2012.
Na kampu bo skupina učiteljev in študentov iz Amerike, saj je naš namen narediti nepozaben angleški tabor z nepozabnimi avanturističnimi doživetji in novimi prijateljstvi. Poleg tega boš imel edinstveno priložnost se ves teden pogovarjati v angleščini, kar bo tvoje znanje in spretnost izgovarjave angleščine zagotovo izboljšalo.

Dopoldanski in delno popoldanski čas bomo odkrivali avanture v okolici Bovca. Večerni program bo še prav posebno zanimiv, saj zraven zabavnih iger še pojemo, se pogovarjamo o globljih življenjskih tematikah, nikoli pa ne zmanjka časa še za kakšno dodatno prijetno presenečenje.

Letošnji kranjski angleški adventure tabor je namenjen srednješolcem, oziroma dijakom od 15 do 19 leta starosti. Cena za pet dni tabora je 160€, ki vključuje štiri polne penzione, majico, razne rekvizite in vse aktivnosti. Prijaviš se lahko preko spleta s klikom na prijavnico, za vse dodatne informacije so na voljo Todd, Matic in Drago(na strani prijava).
Ko se boš prijavil, ti bomo po e-pošti poslali vse potrebne podrobne informacije in številko transakcijskega računa za nakazilo akontacije 90€. Preostali znesek se plača na samem taboru.

Bookmark the permalink.