Performing Arts 2012

Ali sanjaš o tem, da bi bilo tvoje poletje prepleteno z obilico zabave, glasbe, nastopanjem in dobro družbo? Da bi lahko samozavestno stal na odru, še bolj nadgradil svoj talent in spoznal potrebne odrske tehnike v povsem varnem in zabavnem okolju, s poln podpore v katerem se lahko svobodno izraziš in razvijaš? Naš Performing Arts Camp je tak in je zato v Sloveniji edinstven!

Spoznaj prave strokovnjake, režiserje, pevce in glasbenike, ki jim je mar za tvoje sanje in tvojo ljubezen do umetniškega ustvarjanja, ki ga lahko pripeljejo do odlike!

To poletje vabimo na Perfroming Arts Camp vse plesalce, dramske igralce, pevce in inštrumentaliste*, starosti od 14-19let, ki ste še začetniki ali bolj izkušeni umetniki – Performing Artists.

Cena Tabora: €235
Kraj: Pastoralni Centar – ČAKOVEC, Hrvaška.
Termin: 17. do 26. avgust

*inštrumentalisti: bas – elekt. – akust. kitaristi in bobnarji.

O Taboru

Pri nas je vsak vključen v zaključni SHOW in ima možnost nastopanja na odru. Skozi 9-dnevni tabor se boš učil novih tehnik o teatru, petju, plesu, igranju inštrumenta in nastopanju saj so izbrani strokovnjaki na taboru prav zaradi svojih dolgoletnih izkušenj v motiviranji, usmerjanju in nadgrajevanju mladih umetnikov.

Od leta 2008 je bilo že 200 mladih iz vse Slovenije del našega tabora in so bili priča profesionalno zasnovanemu programu, trdemu delu, zabavnemu druženju in množici praktičnih nasvetov za izpopolnitev svojega talenta!

Vsak od vas bo skozi odrske igre, dnevne delavnice, pozorne voditelje in kvaliteten program pridobil potrebno ljubezen do ustvarjanja, veščine odrskih tehnik in specialni trening za svoje potrebe.

Svoje pridobljeno znanje vam pokažemo na zaključni predstavi:

“LIGHT THE NIGHT”

Bookmark the permalink.