Nick Vujicic v Ljubljani

26.9.2012 ob 19.00, v dvorani Stožice, Vojkova c. 100, LJ

Se sprašujete, kako naprej, ko pred vami ni jasnih poti? Si želite biti nepremagljivi in neustavljivi na poti do svojih ciljev? Če ste na vprašanji odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se nam ponovno pridružite v Stožicah, kjer nas bo s svojimi novimi življenjskimi zgodbami, prigodami in dogodivščinami ponovno razveselil in spodbudil sam Nick Vujicic.

Za popestritev programa bo tudi tokrat poskrbel 150-članski zbor Gospel glasbe s povsem novimi in svežimi pesmimi pred Nickovim prihodom na oder. Tisti, ki so se udeležili enega izmed petih dogodkov v lanskem letu, so bili navdušeni nad kakovostjo in izvedbo, ki ga je zbor prispeval k vzdušju.

Program bomo popestrili z odlomki iz filma s povsem novimi programsko pestrimi elementi na spodbujajočo temo Bodi neustavljiv, v katerem ima Nick glavno vlogo.

Med svojim govorom bo Nick povabil in predstavil posebnega gosta.

Dogodek z Nickom v Stožicah bo poln novih zgodb iz njegovega življenja, skozi katere nas bo spodbujal, naj bomo NEUSTAVLJIVI.

Prav tako, kot v letu 2011, bo ta dogodek nepozaben in naša želja je, da navduši in pomaga vsem nam premagati ovire v naših življenjih.

Pohitite, saj se 26. september 2012 neustavljivo približuje.

Priskrbite si vstopnico še danes!

Vljudno vabljeni.

Bookmark the permalink.