English Camp Kranj 2012 Zgornje Gorje

Starost: od 13-15 let
Čas: 24. junij – 30. junij
Cena: 199 €

(Za prijave do 1.6.2012 je cena 199 EUR,
za prijave po 1.6. 2012 pa je 209 EUR.)
Letos že osmič zapored organiziramo angleški tabor, ki bo ponovno v domu Zgornje Gorje pri Bledu in sicer od nedelje, 24. 6. 2012 do 30. 06. 2012.
Tudi tokrat bo na kampu skupina učiteljev in študentov iz Amerike, saj je naš namen narediti nepozaben angleški tabor z ameriškim vzdušjem, nepozabnimi doživetji in novimi prijateljstvi. Poleg tega boš imel edinstveno priložnost se ves teden pogovarjati v angleščini, kar bo tvoje znanje in spretnost izgovarjave angleščine zagotovo izboljšalo.

Dopoldanski čas je običajno namenjen sproščenemu in zabavnemu učenju angleščine v majhnih skupinah, ki pa nikakor ne zgleda kot učenje za šolskimi klopmi. Popoldan je rezerviran za šport, družabne igre, pogovor ter ostale prostočasne dejavnosti. Večerni program je še prav posebno zanimiv, saj zraven zanimivih iger še pojemo, se pogovarjamo o zanimivih življenjskih tematikah, nikoli pa ne zmanjka še kakšno dodatno prijetno presenečenje.

Letošnji angleški tabor je namenjen osnovnošolcem sedmega, osmega in devetega razreda, oziroma za otroke od 12-15 leta starosti. Cena za sedem dni dnevnega tabora je 199€, ki vključuje sedem polnih penzionov, majico, razne rekvizite in učne pripomočke. Prijaviš se lahko preko spleta s klikom na prijavnico, za vse dodatne informacije so na voljo Tilen, Matic in Drago (na strani prijava).
Ko se boš prijavil, ti bomo po e-pošti poslali vse potrebne podrobne informacije in številko transakcijskega računa za nakazilo akontacije 90€. Preostali znesek se plača na samem kampu.

Bookmark the permalink.